KOSSUTH VENDÉGHÁZ

Vendégkönyv

Aktív pihenés egy passzív házban – Kossuth Vendégház Monok

Élveztük a lehetőséget, hogy elsőként tanúi lehettünk a monoki Csodának! Kádáréknál sikerült új színfoltot varázsolni a nagy múltú településen. Köszönjük Vendéglátóinknak, hogy befogadtak pár napra minket nemcsak a vendégházba, hanem a családba is. Jól éreztük magunkat a jelenben és a környéken élő emberek irigylésre méltó tudása révén korhű bepillantást nyertünk a múltba is. Sok egészséget és energiát kívánunk a folytatáshoz! Csak így tovább!

Köszönettel:
A Bátori Kft. dolgozói Kecskemétről 2013

Liebe Familie Kádár,

Wir durften bei Ihnen vom 05.09.-08.09.2013 während des 20.Kulturfestivals wohnen.
Wir waren begeistert von dieser tollen Unterkunft und dem prima Service.
Wir haben uns bei Ihnen sehr wohlgefüllt.Die deutsche Delegation aus Unterbalbach.

Dear Laszló and Friends!

We would like to thank you for your hospitality friendship and help for the nine days we stayed here.
The rooms and beds are very comfortable, the ambiance and quality as well. It’s much much more than we hoped for. We would like to come back in your „Monok Hilton” Vendégház, that’s the name it deserves! Thank you for a wonderful Christmas time. With love, Francisca and Hehn from the Netherlands

Liebe Freunde aus Monok,

zum zweimal waren wir hier bei euch von 16.05. bis 18.05.2014! Wieder wurden wir hier sehr gut versorgt und haben schön Tage verlebt. Lieblichen Dank für die Betreuung und liebe Grüße von der Unterbalbacher Delegation aus Deutschland.

Köszönjük Kossuth Lajosnak, Szent Orbánnak és a Kádár Családnak, hogy itt lehettünk ezen a zarándokhelyen, részt vehettünk az Orbán napi megemlékezésen és élvezhettük a magyaros vendégszeretetet. Felejthetetlen élmény volt számunkra. Kossuth amerikai pártolói, a new orleansi Kossuth emlékállítói.

István & Julianna

A Kossuth Vendégház Monok büszkesége lehet, már a neve is színvonalat ír elő, de ami a fáradt vándoroknak a legfontosabb, hogy testi és lelki felüdülésért egyaránt kaphatnak itt, ebben az igényes környezetben. Külön köszönet a házigazdának a figyelmességéért!

A Duna Televízió stábja 2013

Kedves Vendéglátóink!

Hálásan köszönöm a nagyon kedves vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat! Kívánom,hogy nagyon sok vendég érkezzen a Kossuth Vendégházba!

Sok szeretettel: Kossuth Lajos Koszorúja Alapítvány 2013

Köszönjük szépen a kedves vendéglátást. Minden nagyon szuper volt. Nagyon  sok Vendéget kívánunk, csak így tovább.

Az Első Monoki Babfesztivál résztvevői 2013

Kedves Laci!

Gratulálunk ehhez a gyönyörű vendégházhoz! Kívánunk Nektek sok kulturált vendéget. Köszönjük a vendéglátást.

Szöllősiék 2013

Köszönjük a lehetőséget,hogy itt lehettünk! Csodálatos a környezet és a vendéglátás. Örülünk, hogy megismerhettük Monok nevezetességeit és hagyományait. Magas fokú szakértelemre vall a Vendéglátónk által készített aszú mámorító, édes íze. Egy szóval minden Tökéletes volt. Köszönjük!

Szabó Család és Barátai 2013

Kedves Vendéglátóink!

Szép őszi időben indulhattunk több irányba kirándulni innen, Monokról, ebből a tiszta, takaros községből. Melegség várt bennünket,gondoskodás és figyelem. Köszönjük a szíves kalauzolást a tóhoz és a kálváriára, és a jó beszélgetéseket! Különösen szerencsésnek érezzük magunkat, hogy a Kossuth Vendégházban otthon érezhettük magunkat e pár napban. Igényességében kifogástalan, túlszárnyalta az elképzeléseinket a napraforgós szálláshelyekről. Jó volt látni, hogy van igény fűszernövényekre, nap-érlelte paradicsomra, s nem vágják ki a valódi őszibarackfát. Tetszett, hogy itt megvalósítható a környezettudatosság. E szemet gyönyörködtető és szívet melengető környezetben még nagyon sokáig leljék örömüket! Nekünk testi-lelki egészségünkhöz hozzájárult, regenerálódásunkat szolgálta, hogy itt lehettünk! Köszönjük!

Zsóka és családja 2013.szeptember

Kedves Vendéglátónk!

Nagyon köszönjük a vendéglátást, a finom reggelit és a szép szobákat. Annyira örülünk, hogy volt pingpongasztal és fociszett is volt! Köszönettel:

a Szabó Család, a Tóth Család, a Ferdinándy Család, a Mészáros Család és a Kovács Család

Kedves Vendéglátók!

Köszönjük szépen a szép emléket, amit ebben a gyönyörű, rendkívül igényes környezetben eltöltött három napnak köszönhetően. Külön hála a kedvességért!

Kedves Vendéglátónk!

Szívből gratulálunk ehhez a gyönyörű vendégházhoz! Két szép, pihentető napot töltöttünk itt három gyermekünkkel. Köszönjük ezt a csodálatos lehetőséget és a vendégszeretetet!

Kedves Vendégház Tulajdonosok!

Nagyon kellemes környezetben, jól éreztük magunkat Önöknél! A vendéglátók aranyosak, a vendégek kedvében járnak! Köszönjük, sok-sok vendéget kívánunk! Reméljük még lesz alkalmunk néhány szép napot eltölteni a vidéken az Önök vendégházában.

2013 Tóth Család

Kedves Laci!

Gratulálok a Kossuth Vendégházhoz! Bárhol a világon lerakhatnánk és megütné a mércét! A nemzetközi  filmes csapat, amely itt forgatott 2 napot át, elismeréssel szólt nekem a ház színvonaláról,és ez nem kis dolog! Légy rá büszke, és remélem egyre többen-és nemcsak Magyarországról- ismerik majd meg a Kossuth Vendégház nyújtotta szolgáltatásokat, és viszik majd Monok hírnevét.

Üdvözlettel: Mikós 2013

Tisztelt Vendéglátók!

Mi csak átutazók voltunk itt, de bánjuk, mert szívesen maradtunk volna még. Nagyon szép a ház és otthonos, kényelmes! Máskor is visszatérünk ide!

István 2013

Nagyon köszönjük ezt a kellemes vendéglátást! Örökre emlékezetes marad számomra,számunkra. Ide,hogy eljutottam, a barátaimnak köszönhetem, de kívánom mindenkinek ezt az érzést, ezt a kedvességet amiben én, mi, itt részesültünk. Köszönjük!

Éva 2015

Kedves Laci!
Még egyszer szeretnénk megköszönni mindent, amit nyújtottatok! A lehető legjobban sikerült minden, az egész társaság nevében nyilatkozom, hiszen azóta is folyton emlegetjük a monoki hétvégét. Hálás vagyok a sok segítségért és örülök, hogy egy ilyen helyen ünnepelhettük meg ezt a kerek szülinapot! Remélem még sokszor mehetünk Hozzátok! Köszönünk mindent!

Kedves Vendéglátóink!

Köszönjük, hogy e rövidke idő alatt feltöltődhettünk  Monok és környéke friss levegőjén, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük a gondos vendéglátást, hírét visszük a táj és a Kossuth Vendégháznak! Köszönettel:

Hederics Család 2014

Kedves Laci, Kossuth Vendégház!
Nagyon köszönjük a kellemes, kiváló helyen eltöltött napokat! Nagyon jól éreztük magunkat, az esték is felejthetetlenek maradnak.

László és családja 2014

Kedves Vendéglátóim!
Nagyon jól érzem itt magam. Örülök, hogy ezt a pár hetet ilyen szép helyen tölthetem el. A szobám gyönyörű, a konyha is szuper. A cserépkályha pedig egyenesen fantasztikus! Ha erre járok újra, biztosan itt szállok majd meg, és mindenkinek ajánlani fogom. Jó érzés ide jönni, mintha haza mennék (csak sokkal szebb).

Natália 2015

Boldogságot hoztunk, szeretetet kaptunk! Köszönjük!

EDDA, Pataki Attila 2015